- Lepantoporto
Δεν είναι εικόνα αυτή!

Δες τε αυτήν την φωτογραφία.
Είναι παρμένη σήμερα έξω από το ΚΕΠ Ναυπάκτου όπου βρίσκεται το κέντρο εξυπηρέτησης φορολογουμένων (ΚΕΦ) ή καλύτερα κέντρο ταλαιπωρίας φορολογουμένων.
Δεν συγκινείται κανείς, μα κανείς...
Το δημόσιο έχει κτυπήσει προ πολλού π υ ρ ά κ ι α!
Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς σημειώνει σχετικά:
"Τεράστια αναμονή και ουρά μέσα στο κρύο εν μέσω πανδημίας λόγω της απαξίωσης και της υποβάθμισης άλλης μιας υπηρεσίας της Ναυπάκτου, αυτής του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων(ΚΕΦ), η οποία λειτουργεί εδώ και ένα μήνα με ραντεβού και μόνο 2 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών.
Αιτούμαστε να επανέλθει άμεσα η καθημερινή λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το θέμα θα εισαχθεί στην προ ημερήσιας διάταξη στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας".
51 προβολές0 σχόλια