Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Δεν πρόλαβαν, τις είχαν μαζέψει άλλοι...

Ήρθαν στο χωριό να μαζέψουν τις ελιές τους αλλά τις… πρόλαβαν άλλοι- έκλεψαν δυο τόνους καλαμών! Δικογραφία και έρευνα από την αστυνομία.

Νέο περιστατικό κλοπής ελαιοκάρπου σημειώθηκε στο Καινούργιο του δήμου Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress οι ιδιοκτήτες λιοστασιού, στην περιοχή Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου μετέβησαν για να μαζέψουν τις ελιές τους αλλά διαπίστωσαν ότι τις Καλαμών τις είχαν προλάβει άλλοι… Μετά το αρχικό σοκ ,ενημερώθηκαν από ιδιοκτήτη γειτονικού λιοστασιού, ότι ένα ζευγάρι άγνωστο σε αυτόν εθεάθη να μαζεύει τις ελιές πριν λίγες ημέρες. Υπέθεσε ωστόσο ότι τους είχαν στείλει οι ίδιοι(οι ιδιοκτήτες) καθώς διαμένουν μόνιμα σε άλλη περιοχή.

Οι παθόντες μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και υπέβαλαν μήνυση. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις του ο κλεμμένος ο κλεμμένος καρπός υπολογίζεται στους δύο τόνους.


Οι αστυνομικές σχημάτισαν δικογραφία και ενεργούν την έρευνα για την υπόθεση έχοντας περιγραφές των ατόμων και του οχήματος που χρησιμοποίησαν.

70 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων