Δεοντολογικά….

Η κ. Βασιλική Τουμπανου με παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει με το δικό της τρόπο την ανάρτηση με τίτλο “Εικόνες ντροπής” και δεοντολογικά μετά από αίτημά της την αναπαράγουμε, δίχως σχολιασμό.

“Απ’ όσο γνωρίζω ο σύζυγός μου συμμετείχε και συμμετέχει σε ένα Κοινοτικό Συμβούλιο που έχει μόνο γνωμοδοτικό ρόλο. Πλήν όμως και εσείς δεν είστε άμοιρος ευθυνών καθ’ όσον πρωτοστατείτε στα Δημοτικά δρώμενα και το τελευταίο διάστημα καθήσατε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες. Πιστεύω δε, επειδή είστε Ναυπάκτιος, επιστήμονας και παρατηρητικός ότι θα έπρεπε να έχετε εντοπίσει μερικά προβλήματα της πόλης και να τα θέσετε αρμοδίως. Εκτός εάν ορισμένοι έχουν σαν μέλημα την εκλογική τους επιτυχία και μόνον”.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Στην πρόβλεψή της για τον καιρό των εκλογών η ΕΜΥ αναφέρει: Αρχικά στο Ιόνιο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία […]