Αναζήτηση

ΔΕΥΑΝ: Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα... μέρα πού 'ναι !!!

Απίστευτο “πάρτυ αναθέσεων” από το “παρεάκι” των ορεινών κ.Κούκουνα-Κοτρωνιά για λογαριασμό της ΔΕΥΑΝ.

Ο Ανδρέας Κοτσανάς με σημερινή παρέμβασή του καταθέτει σειρά τεκμηρίων από το "διαύγεια"που αφορούν αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ στη ΔΕΥΑΝ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο για παρόμοιους διαχειριστικούς λόγους παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ο Γιώργος Γούλας.

Μάλιστα τότε ο Γιώργος Γούλας στην προσπάθειά του να αναδείξει στο δημοτικό συμβούλιο τους λόγους παραίτησής του, παρ' ολίγο να βρεθεί "κατηγορούμενος" με κάποια "δικολαβίστικα" επιχειρήματα που εκτοξεύτηκαν από αυτούς που είναι οι ταγοί των συμφερόντων του δήμου.


Αναφέρει ο Ανδρέας Κοτσανάς:

"Απίστευτο “πάρτυ αναθέσεων” από το “παρεάκι” των ορεινών κ.Κούκουνα-Κοτρωνιά για λογαριασμό της ΔΕΥΑΝ.

Είναι πράγματι απίστευτο το “πάρτυ αναθέσεων” που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο μήνα στην ΔΕΥΑ Ναυπακτίας με πρωταγωνιστές πάντα τους κυρίους Κούκουνα-Κοτρωνιά. Ενώ κατά γενική ομολογία το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας βρίσκεται στα όρια της “χρεοκοπίας” στην εταιρεία συμβαίνει το εξής οξύμωρο: Ο πρόεδρος αυτής συνεχίζει να λαμβάνει μεικτή μηνιαία αποζημίωση 1035€, η εταιρεία δαπανά για λογιστική υποστήριξη 1984€ μηνιαίως, καθώς επίσης η ίδια εταιρεία που καθημερινά “βουλιάζει”, έχει την “πολυτέλεια” να πληρώνει σε ιδιώτη με απευθείας πάντα ανάθεση το ποσό των 18.341€ μηνιαίως-καλά διαβάζετε- για την παρακολούθηση και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. ’Ομως δεν συμβαίνουν μόνο αυτά στην “αμαρτωλή” ΔΕΥΑ Ναυπακτίας που ομολογουμένως καταρρέει. Αξιοσημείωτες είναι οι απευθείας αναθέσεις του ποσού των 35.782€ που έγιναν μάλιστα την ίδια μέρα (12/04/21) στον ίδιο άνθρωπο και αφορούσαν παροχή υπηρεσιών, και προμήθειες αντλιών, όπως επίσης και η απευθείας ανάθεση σε “ημέτερο” εργολάβο της Δημοτικής Αρχής για επισκευή υδρομάστευσης στην Τ.Κ. Αχλαδόκαστρου με το αστρονομικό ποσό των 8.050€. Να προσθέσουμε ότι η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας προέβη σε μια ακόμη απευθείας ανάθεση ποσού 3.600€ για επισκευή υδρομάστευσης στην Τ.Κ. Λιμνίστας σε έναν ακόμη “εκλεκτό” του κ.Κούκουνα, χωρίς βέβαια αυτό όμως να αποτελεί είδηση, αλλά η είδηση είναι το γεγονός ότι ο “εκλεκτός” δεν είναι ένας από τους δεκάδες εργολάβους του Δήμου Ναυπακτίας, αλλά εργολάβος που έχει την έδρα του στην περιοχή του Δήμου Θέρμου!!! Βέβαια το “πάρτυ” στη ΔΕΥΑ Ναυπακτίας τον τελευταίο μήνα δεν έχει τελειωμό όπως βλέπουμε στις παρακάτω αναρτήσεις της διαύγειας που σας παραθέτουμε, με αποτέλεσμα αυτού να βλέπουμε απευθείας αναθέσεις για προγράμματα μηχανογράφησης 19.839€ σε ανάδοχους εκτός δήμου Ναυπακτίας, προμήθεια ειδών ένδυσης, πάλι με απευθείας ανάθεση σε κατάστημα αθλητικών ειδών -καλά διαβάζετε- που διατηρεί “ημέτερος” της Δημοτικής Αρχής της τάξεως των 4.391€. Τέλος, είδαμε και χρηματικό ένταλμα με αρ.232 που αφορά εξόφληση λογαριασμού NOVA 164€, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό απ’ το ότι το συγκεκριμένο ποσό αφορά υπηρεσίες που δεν έχουν καμία σχέση με το συνδρομητικό κανάλι NOVA. ΥΓ.Να σημειώσω ότι κατά τη δική μου θητεία όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Ναυπακτίας συνειδητά ουδέποτε συμμετείχα σε διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ, διότι πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η εταιρεία δεν θα μπορέσει ποτέ να εξορθολογίσει τα οικονομικά της και να καταστεί βιώσιμη".


157 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων