Αναζήτηση

Δημόσιο διαζύγιο...

"Ρινγκ" η εξέδρα των επισήμων στη Ναύπακτο

28η Οκτωβρίου έτους 2022. Ημέρα τιμής και μνήμης των ηρώων της εποποιίας του 1940.

Στην εξέδρα των επισήμων στην πλατεία Φαρμάκη διαδραματίζεται ένας καβγάς μεταξύ του νυν δημάρχου Βασίλη Γκίζα και του τέως δημάρχου Θανάση Παπαθανάση που από τη δημοσιότητα που πήρε τελικά προσβάλλει όλους μας.


Το Lepantoporto αρνείται να "ζυγίσει" το γεγονός και να αποδώσει την ευθύνη σε κάποιον από τους δύο και αποφαίνεται ότι και οι δύο ήσαν α π α ρ ά δ ε κ τ ο ι.


Αναδεικνύουμε δύο πολιτικές παραμέτρους που ήρθαν στην επιφάνεια.

Η πρώτη είναι ότι η εκπροσώπηση στην εξέδρα ήταν λειψή. Το σύνολο της κοινωνίας δεν το εκπροσωπεί ο δήμαρχος με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, στην εξέδρα έπρεπε να εκπροσωπείται και η αντιπολίτευση.


Η δεύτερη πολιτική παράμετρος που ενδιαφέρει στο δρόμο για τις επόμενες εκλογές είναι το δημόσιο διαζύγιο μεταξύ Γκίζα και Παπαθανάση.

Δεν γνωρίζουμε την πρότερη πολιτική τους σχέση αλλά μετά το δημόσιο διαπληκτισμό φαίνεται ότι η δεξιά πολυκατοικία στη Ναύπακτο τρίζει συθέμελα και σίγουρα χαμένος είναι ο νυν δήμαρχος που φαίνεται να ακροβατεί πλέον σε τεντωμένο σκοινί.

Δυστυχώς για το Βασίλη Γκίζα τα μαντάτα δεν είναι καλά και αυτό οφείλεται στην έλλειψη πολιτικής δράσης και ουσίας και υιοθέτηση μόνον επικοινωνιακής πολιτικής.

Έρχεται κάποια στιγμή που όσα κοστούμια και να λανσάρεις τελικά αποδεικνύεται ότι "ο βασιλιάς είναι γυμνός"...

1.181 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων