Αναζήτηση

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ της Ν.Δ.: Στόχος η προώθηση ζωτικών θεμάτων στην κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας Μακκός Νικηφόρος και τα μέλη του συμβουλίου της, Βαλμάς Φάνης Αντιπρόεδρος, Δημητρέλλου Ελένη Γραμματέας, Τσιριμώκος Ιωάννης Ταμίας και Σταμάτη Παρασκευή υπ. εργαζομ. ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 24-12-2021, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλειο Γκίζα, τόσο με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους, όσο και ενόψει των εορτών.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ναυπάκτου ο Δήμαρχος κ. Γκίζας αφού καλωσόρισε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μια πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων και έργων στο Δήμο.

Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι διαβεβαίωσαν πως επιδίωξη τους είναι να λειτουργήσουν σαν δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της κυβέρνησης, και έχουν σαν στόχο την προώθηση ζωτικών θεμάτων σε αυτή, πάντα σε συνεργασία με τους βουλευτές και πολιτευτές του νομού, ώστε έγκαιρα και αποτελεσματικά να δοθούν λύσεις γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισαν πρώτιστο μέλημά τους είναι το καλό του Δήμου και των δημοτών.


Οι επισκέψεις των μελών της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπακτίας σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

50 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων