Διαζύγιο του Φώτη Ιωάννου με την ομάδα μπάσκετ του Ληξουρίου

Ύστερα από δύο χρόνια επιτυχούς συνεργασίας του έμπειρου Ναυπάκτιου guard με την ομάδα της Κεφαλονιάς ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας με την ομάδα σε Γ‘ και Β’ Εθνική, ο Φώτης Ιωάννου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κεφαλονιά και τον ΝΕΟ Ληξουρίου.
Έτσι, ο 34χρονος guard -έπειτα από μια γυμνή ελέω κορονοϊού σεζόν- αναζητάει ήδη τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του, καθώς και την 8η άνοδό του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πηροφορίες του Lepantoporto ο Ναυπάκτιος guard έχει κλείσει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μπάσκετ της Κυπαρισσίας.

Αξίζει τέλος, να αναφερθεί το γεγονός πως ο Φώτης Ιωάννου επέδρασε καταλυτικά στην άνοδο στη Β’ Εθνική της ομάδας του Ληξουρίου τη σεζόν 2019-2020, αλλά η φετινή κατάσταση με την πανδημία τους στέρησε την ευκαιρία των συνεχόμενων ανόδων.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *