Αναζήτηση

Διανομή tablets στους μαθητές Λυκείων από τον Δήμο Δωρίδος

Διανομή tablets στους μαθητές Λυκείων από τον Δήμο Δωρίδος Ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Απριλίου η δωρεάν διανομή tablet στους μαθητές Λυκείων του Δήμου Δωρίδος.

Οι Διευθυντές των Λυκείων ενημέρωσαν την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Ελένη Παπαγεωργίου, για τον αριθμό των μαθητών που δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση λόγω έλλειψης του βασικού εξοπλισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής ομόφωνα αποφάσισε την αγορά 35 tablets, που μέσω των Διευθυντών των Λυκείων θα παραδοθούν στους μαθητές. Παραδόθηκαν χτες, Πέμπτη 30 Απριλίου, 12 tablets στο Λύκειο Ερατεινής, 6 tablets στο

Λύκειο Λιδωρικίου και τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα παραδοθούν 17 tablets στο Λύκειο Ευπαλίου. Τα tablets θα παραλάβουν από τους Διευθυντές, οι μαθητές της 3ης Λυκείου, προκειμένου ναπροετοιμαστούν καλύτερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Δήμος Δωρίδος προγραμματίζει την αγορά και διανομή tablets,σε μαθητές και άλλων τάξεων των Γυμνασίων και Λυκείων, ανάλογα με τις ανάγκες. Κανένα παιδί δεν πρέπει να αισθάνεται μόνο του στη μάχη αυτή. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη γνώση. Είναι υποχρέωση μας να τα στηρίξουμε, σε αυτό το δύσκολο αγώνα πουπρέπει να δώσουν. Όταν λήξει η εξ αποστάσεως διδασκαλία, ο εξοπλισμός θα παραμείνει στα σχολεία.

33 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων