Αναζήτηση

"Δια περιφοράς" και πώς νά 'τανε "καθόλου"

Μετά το "φιάσκο" από την ανικανότητά του να συγκαλέσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προηγούμενη Δευτέρα, ο πρόεδρος με μια προκλητική κίνηση συγκαλεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για αύριο Παρασκευή με τη μέθοδο του "σπασμένου τηλεφώνου".

Αντί ο πρόεδρος να συνετιστεί και να αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον, εισέρχεται στον αστερισμό επίδειξης εξουσίας.

Κύριε Σιμάκη δεν προσθέτετε κάτι στην απαξίωση του ρόλου σας που έχετε επιφέρει, απλά προκαλείτε!!!

Εμείς πάντως αρχίζουμε να σας "συμπαθούμε"...


Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Ανδρέα Κοτσανά και κατά πληροφορίες έπονται και άλλεςΑνοιχτή επιστολή Προς: Τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου. ΘΕΜΑ:Δήλωση Μη Συμμετοχής μας στο αυριανό “δια περιφοράς” Δημοτικό Συμβούλιο. κ.Πρόεδρε η αυριανή σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου “δια περιφοράς”θεωρούμε ότι είναι από μέρους σας άλλη μια εσκεμμένη και εμμονική επιλογή, που έχει ως μοναδικό στόχο τη “φίμωση” του συνόλου της αντιπολίτευσης. κ.Πρόεδρε λόγω του ότι ο “κόμπος έχει φτάσει στο χτένι” και η απαξίωση του θεσμού από πλευράς σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αρνούμαστε συνειδητά να συμμετάσχουμε σε αυτή την ελλιπή διαδικασία, που ουσιαστικά την καθιστά εκ προοιμίου μια “βουβή διεκπεραίωση” ψηφίζοντας με email “ναι ή όχι” σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα για ανακοινώσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Η απόφαση μας αυτή ελήφθη διότι δεν διανοούμαστε σε καμία περίπτωση να “νομιμοποιήσουμε” με την συμμετοχή μας μια συνεδρίαση “παρωδία” όπως είναι η αυριανή. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοτσανάς Ανδρέας Ασημακόπουλος Νικόλαος Καλαβρουζιώτη Παναγιώτα

185 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων