“Δια περιφοράς” και πώς νά ‘τανε “καθόλου”

Μετά το “φιάσκο” από την ανικανότητά του να συγκαλέσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προηγούμενη Δευτέρα, ο πρόεδρος με μια προκλητική κίνηση συγκαλεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για αύριο Παρασκευή με τη μέθοδο του “σπασμένου τηλεφώνου“.

Αντί ο πρόεδρος να συνετιστεί και να αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον, εισέρχεται στον αστερισμό επίδειξης εξουσίας.

Κύριε Σιμάκη δεν προσθέτετε κάτι στην απαξίωση του ρόλου σας που έχετε επιφέρει, απλά προκαλείτε!!!

Εμείς πάντως αρχίζουμε να σας “συμπαθούμε“…

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Ανδρέα Κοτσανά και κατά πληροφορίες έπονται και άλλες

Ανοιχτή επιστολή
Προς: Τον πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ:Δήλωση Μη Συμμετοχής μας στο αυριανό “δια περιφοράς” Δημοτικό Συμβούλιο.

κ.Πρόεδρε η αυριανή σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου “δια περιφοράς”θεωρούμε ότι είναι από μέρους σας άλλη μια εσκεμμένη και εμμονική επιλογή, που έχει ως μοναδικό στόχο τη “φίμωση” του συνόλου της αντιπολίτευσης.
κ.Πρόεδρε λόγω του ότι ο “κόμπος έχει φτάσει στο χτένι” και η απαξίωση του θεσμού από πλευράς σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αρνούμαστε συνειδητά να συμμετάσχουμε σε αυτή την ελλιπή διαδικασία, που ουσιαστικά την καθιστά εκ προοιμίου μια “βουβή διεκπεραίωση” ψηφίζοντας με email “ναι ή όχι” σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης χωρίς να μας δίνεται η δυνατότητα για ανακοινώσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
Η απόφαση μας αυτή ελήφθη διότι δεν διανοούμαστε σε καμία περίπτωση να “νομιμοποιήσουμε” με την συμμετοχή μας μια συνεδρίαση “παρωδία” όπως είναι η αυριανή.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Κοτσανάς Ανδρέας
Ασημακόπουλος Νικόλαος
Καλαβρουζιώτη Παναγιώτα

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *