Δυναμική παρουσία στελεχών Χάλκειας-Αντιρρίου του Τάκη Λουκόπουλου

Συνάντηση στελεχών Χάλκειας και Αντιρρίου του Τάκη Λουκόπουλου πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη σε παραλιακό κέντρο του Αντιρρίου.

Πάνω από 70 άτομα, από τα χωριά της Χάλκειας κυρίως παραβρέθηκαν στη συνάντηση και το Lepantoporto βρέθηκε εκεί να καταγράψει το γεγονός.

Επειδή γνωρίζουμε την ανθρωπογεωγραφία και την παραταξιακή στοίχιση των στελεχών της περιοχής διαχρονικά, αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν η έντονη παρουσία στελεχών που στις προηγούμενες εκλογές ήσαν με τον Τσουκαλά. Φαίνεται ότι η ανυπαρξία πλέον παράταξης Τσουκαλά οδηγεί τα περισσότερα στελέχη προς τον Τάκη Λουκόπουλο, κάτι που συμβαίνει και στη Ναύπακτο και οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η “φυλλοροή” θα συνεχιστεί.

Σε πηγαδάκια συζητήσεων που προσεγγίσαμε ακούσαμε πολύ αισιόδοξες αναλύσεις και βεβαιότητα ότι στη Χάλκεια ο Λουκόπουλος θα κόψει πρώτος το νήμα της νίκης.

Ο Τάκης Λουκόπουλος στην παρέμβασή του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τους κάλεσε να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη της παράταξης.

 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *