Αναζήτηση

Δύο για διάδοχοι του Κατσιφάρα στο περιφερειακό συμβούλιο-Την Τετάρτη η εκλογή

Ο Απόστολος Κατσιφάρας πρόσφατα αποχώρησε από επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλαδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με τον οποίο διεκδίκησε ανεπιτυχώς την Τρίτη θητεία του ως περιφερειάρχης. Έκλεισε μάλιστα ολοκληρωτικά τον κύκλο του σε αυτόν τον βαθμό Αυτοδιοίκησης παραιτούμενος και από σύμβουλος.

Ήρθε λοιπόν η ώρα ο συνδυασμός να επιλέξει τον διάδοχό του στη θέση του επικεφαλής και η σχετική διαδικασία προγραμματίζεται για την προσεχή Τετάρτη σε αίθουσα του τεχνικού Επιμελητηρίου στην Πάτρα. 17 περιφερειακοί σύμβουλοι (οκτώ από Αχαΐα, πέντε από Αιτωλοακαρνανία και τέσσερις από Ηλεία) θα διεκδικήσουν τη θέση για την οποία αρχικώς οι ενδιαφερόμενοι ήταν αρκετοί αλλά στην πορεία απέσυραν το ενδιαφέρον και πλέον μειώθηκαν σε δύο: τον Αχαιό Κώστα Καρπέτα και τον Αιτωλοακαρνάνα Γιάννη Λύτρα

Οι πληροφορίες φέρουν τον Απόστολο Κατσιφάρα να διαμηνύει την ουδετερότητα του μη εμπλεκόμενος στη διαδικασία. Ο Κατσιφάρας άλλωστε παραιτούμενος ανέφερε πως επέλεξε συνειδητά, να ανοίξει τον δρόμο τώρα, έναν ακριβώς χρόνο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές ως την «κατάλληλη στιγμή για την παράταξη μας, να εκλέξει τον νέο επικεφαλής της, να αναπτύξει τον πολιτικό σχεδιασμό της, να προετοιμαστεί για τον επόμενο στόχο που είναι η νίκη».


Βέβαια ουδείς πιστεύει πως όποιος εκλεγεί επικεφαλής μεθαύριο θα είναι απαραίτητα και υποψήφιος περιφερειάρχης…

131 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων