Δύο χρόνια απουσίας του Κώστα Καρακώστα

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Λουκόπουλος σημειώνει:

“Πέρασαν δυο χρόνια όταν σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καρακώστας παίρνοντας μαζί του μετά από λίγες εβδομάδες και την αγαπημένη του ​Νικολίτσα βυθίζοντας έτσι στον πόνο και την θλίψη την οικογένεια τους και τα τέσσερα παιδιά τους και σκορπίζοντας λύπη στο Πανελλήνιο. Η αγάπη και η ενασχόλησή του με τα κοινά του τόπου μας αλλά και η ευρύτερη προσφορά στην κοινωνία από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε, ο πρωτοποριακός του λόγος, το όραμα και το πάθος με τα οποία αγωνίστηκε αλλά και γενικότερα η προσωπικότητά του τον κατέστησαν σημείο αναφοράς και αναγνώρισης για το έργο του. Αυτό φαίνεται περισσότερο σήμερα αλλά συνήθως έτσι γίνεται. “Πᾶσι μὲν οὖν ἕπεται τοῖς δικαίοις καὶ ἀγαθοῖς ἀνδράσι μείζων ὁ κατόπιν καὶ μετὰ τὴν τελευτὴν ἔπαινος” Πλούταρχος (Είναι αλήθεια, πράγματι, για όλους τους δίκαιους και καλούς ανθρώπους, ότι επαινούνται περισσότερο αφότου έφυγαν από τον κόσμο).

Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος. Προστίθενται νέες προκλήσεις και νέα προβλήματα. Σε μια νέα πραγματικότητα που κάθε μέρα αλλάζει γυρίζουμε σελίδα με μια ευρεία προσπάθεια να ανταποκριθούμε στο καινούριο περιβάλλον, με τις παρακαταθήκες μας αλλά και ένα νέο σχεδιασμό από νέους ανθρώπους, συμμέτοχους στην προσπάθεια για ένα αισιόδοξο μέλλον που τους ανήκει.

Υ.Γ. Το κενό παραμένει. Να περιμένουμε κάτι καινό;”

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *