Αναζήτηση

Ενδιαφέρον σχόλιο

Με αφορμή το προηγούμενο άρθρο του Lepantoporto "Γκίζας Ναυμαχία και εξωστρέφεια" ο αναγνώστης μας από την Ιταλία Paolo Manghisi σχολιάζει:

Sono stato molte volte in questo bellissimo paese che rappresenta una vera "perla" della Grecia.

Sono d'accordo con chi ha scritto questo articolo in quanto credo che l'unico modo per far conoscere la bellezza che offre questo posto dal punto di vista turistico-culturale è la famosa "Battaglia di Lepanto" che in Italia conosciamo dai libri di storia.

Mi rattrista molto vedere il governatore del paese di Lepanto non investire su questo evento culturale che potrebbe attirare turisti e studenti di altri paesi e dare loro ospitalità ma soprattutto dare "visibilità" ad una perla del mediterraneo. Βρέθηκα αρκετές φορές σε αυτό το ωραιότατο μέρος που αποτελεί ένα αληθινό μαργαριτάρι της Ελλάδας.

Είμαι σύμφωνος με αυτόν που έγραψε αυτό το άρθρο επειδή πιστεύω ότι ο μοναδικός τρόπος για να καταστεί γνωστή η ομορφιά που προσφέρει αυτό το μέρος από τουριστικο-πολιτιστική οπτική είναι η φημισμένη "Battaglia di Lepanto" που στην Ιταλία τη γνωρίζουμε από τα βιβλία της ιστορίας.

Με στενοχωρεί πολύ να βλέπω τον κυβερνήτη της Ναυπάκτου να μην επενδύει σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός που θα μπορούσε να γίνει πόλος έλξης τουριστών και μαθητών από άλλες χώρες, να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και κυρίως να απολαύσει ο επισκέπτης ένα μαργαριτάρι της Μεσογείου.

291 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων