Αναζήτηση

Ενημέρωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, Αγαπητοί συμπολίτες, Στο πλαίσιο της επέκτασης των μέτρων για την μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού, σήμερα 13 Μαρτίου 2020 στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε το κλείσιμο, μέχρι νεοτέρας, όλων των καφέ, μπαρ, καφετεριών, και καταστημάτων μαζικής εστίασης, αρχής γενομένης αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου.

Εξαιρούνται οι μονάδες εστίασης και οι καφετέριες εφόσον έχουν ΚΑΔ delivery που μπορούν να λειτουργούν το τμήμα delivery και όχι το τμήμα των καθίμενων πελατών μόνο κατά το μέρος που πραγματοποιούν διανομή προιόντων (delivery) και παροχή προιόντων σε πακέτο (take away) με γενικό κανόνα καμία ουρά σε αυτές τις περιπτώσεις άνω των 5 ατόμων.

Όσοι δεν έχουν ΚΑΔ για delivery μπορούν να κάνουν αναγγελία μέσω notifybusiness (http://www.notifybusiness.gov.gr/) Περισσότερες διευκρινίσεις θα δοθούν με νεότερη ενημέρωση. Ντίνος Τσουκαλάς Πρόεδρος Καφεστιατόρων Ναυπάκτου-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Ναυπακτίας

97 προβολές0 σχόλια