Αναζήτηση

Ενωτική Πρωτοβουλία: Ξεκινά η κατασκευή ακόμη 5 γηπέδων στην Ναυπακτία

Το Lepantoporto προσυπογράφει την άρση της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί με την συγκεκριμένη παράταξη και με ευχαρίστηση δημοσιεύει το δελτίο τύπου που μας κοινοποίησε.


"Άλλο ένα έργο που κερδήθηκε στην θητεία του Τάκη Λουκόπουλου ξεκινά. Την σύμβαση με τον εργολάβο υπέγραψε ο σημερινός δήμαρχος Β. Γκίζας την 7η Φεβρουαρίου 2020.

Η μελέτη του έργου εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο τον Δεκέμβριο του 2018 και η χρηματοδότηση κερδήθηκε τον Απρίλιο του 2019. Το έργο δημοπρατήθηκε τον Αύγουστο του 2019.

Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου είναι 18 μήνες, προβλέπεται δηλαδή να τελειώσει τον Αύγουστο του 2021.

Το έργο περιλαμβάνει:

1. Γήπεδο στην Τ.Κ. Δάφνης προϋπολογισμού 38.500 ευρώ

2. Γήπεδο στην Τ.Κ. Ξηροπηγάδου προϋπολογισμού 37.500 ευρώ

3. Γήπεδο στην Τ.Κ. Γαλατά προϋπολογισμού 235.000 ευρώ

4. Γήπεδο στην Τ.Κ. Πλατάνου προϋπολογισμού 106.000 ευρώ

5. Γήπεδο στην Τ.Κ. Περιθωρίου προϋπολογισμού 24.000 ευρώ


Με αφορμή την έναρξη του έργου ο πρώην δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος σημείωσε:

«Ήταν πρώτη μας προτεραιότητα η φροντίδα για την νεολαία, αλλά και η δημιουργία υποδομών σε όλη την επικράτεια του δήμου Ναυπακτίας.

Χαιρόμαστε αφού και αυτή η παρέμβασή μας φθάνει στο στάδιο της υλοποίησης. Το κέρδος για την νεολαία στις πέντε τοπικές κοινότητες θα είναι σημαντικό.

Εύχομαι σύντομα να δούμε και αυτά τα γήπεδα να γεμίζουν από παιδιά και να συμπληρώνουν την μεγάλη αθλητική υποδομή που δημιουργήσαμε στην θητεία μας. Ελπίζουμε σύντομα να χαρούμε και για την δημοπράτηση των έργων στο Λυγιά (Βελτίωση και εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων) και στην Άνω Χώρα (Δημιουργία αθλητικού πολυχώρου)."

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

67 προβολές0 σχόλια