Αναζήτηση

ΕΝΩΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Κυπατζίδικες πρακτικές

Λάβαμε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης την παρακάτω ανακοίνωση.


Πριν σας την επισυνάψουμε, προσπαθήσαμε να ενημερωθούμε περί τίνος πρόκειται.


Ανακαλύψαμε ότι αναφέρεται στον αντιδήμαρχο Κοτρωνιά ο οποίος διοχέτευσε επιλεκτικά σε κάποια σάιτ μια ανακοίνωση, την οποία δεν γνωρίζουμε αν την συνέταξε ο ίδιος.


Σε αυτήν την ανακοίνωση προσπαθεί να εμπλακεί σε μια αντιπαράθεση που διεξάγεται μεταξύ των παρατάξεων του δημάρχου και της μείζονος αντιπολίτευσης, στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου.


Αντί, έστω, να μιλήσει με πολιτικούς όρους και μέσα στα πλαίσια της πολιτισμικής και πολιτικής ευπρέπειας, με ένα κατάπτυστο κείμενο προσπαθεί να προσβάλει συλλήβδην μια ευρεία γκάμα ανθρώπων που απαρτίζουν την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.


Μπερδεύει μάλλον το καφενείο με τον δημόσιο πολιτικό λόγο.

Λυπούμαστε για την κατάντια αυτή του δημόσιου λόγου που τουλάχιστον προσβάλλει την πολιτική αισθητική μας.Ακολουθεί η Ανακοίνωση


«Αγαπητοί συμπολίτες της Συνεργασίας Πολιτών.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση στελέχους σας και αντιδημάρχου γίνεται προσπάθεια να προσωποποιηθούν οι παρεμβάσεις της παράταξής μας.

Λυπούμαστε και θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο είναι ντροπή για την αυτοδιοικητική πορεία όλων μας.

Παραπέμπει δε, σαφώς, σε μη έντιμη στάση. Ταυτόχρονα θεωρούμε ότι δείχνει αδυναμία συμμετοχής στον επιβεβλημένο διάλογο, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Τέτοιες μέθοδοι που αντλούνται από την λειτουργία της Κ.Υ.Π. δεν βοηθούν την δημοκρατία, την αυτοδιοίκηση και τον τόπο μας».


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

90 προβολές0 σχόλια