Αναζήτηση

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί της “συνεργασίας πολιτών” και κ. Γκίζα,

Είπαμε και εμείς και όπως είναι πραγματικό γεγονός να επαινέσουμε την πολύ καλή διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού γεγονότος στο οποίο αναφέρεστε κάνοντας παράλληλα κριτική ως οφείλουμε, στις μεγάλες αστοχίες και παραλήψεις σας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και όχι να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί όπως εσείς. Τι ποιο φυσιολογικό.

Αντίθετα αντί αυτή η ενέργειά μας να εκληφθεί στις πραγματικές της διαστάσεις, είδαμε απαντητική σας ανακοίνωση παραληρηματικού χαρακτήρα που προδίδει αν μη τι άλλο νευρικότητα και πανικό.

Για τα έργα στο Δήμο τα είπαμε πολλές φορές και είναι πλέον κουραστικό για τον κόσμο να επαναλαμβανόμαστε . Τα αναφέρουμε ένα ένα καταγράφοντας τα στο έντυπο της προεκλογικής μας ενημέρωσης μαζί με το πρόγραμμα μας, καθώς και το στάδιο που βρίσκονται και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι.

Επειδή αυτό το γνωρίζεται πολύ καλά, κατά πάγια τακτική και στα λίγα από αυτά έργα που υλοποιείτε, πάτε κλεφτά, φωτογραφίζεστε, παινεύεστε και φεύγετε, σε αυτά δε που ολοκληρώνονται (π.χ. αναβάθμιση βιολογικού καθαρισμού, ύδρευση Παλαιοπαναγιάς και εργατικών κατοικιών , γήπεδο Γαλατά κλπ) αποφεύγεται να κάνετε έστω μια σεμνή τελετή παραλαβής και παράδοσης του έργου σε χρήση, στο Γαλατά μάλιστα έκανε μια γιορτή ο πρόεδρος για τους φίλους του στο F/B.


Και όλα αυτά γιατί δεν τα αισθάνεστε δικά σας, χάνοντας το μέτρο και απαξιώνοντας έτσι και την δική σας προσπάθεια να ολοκληρωθούν.


Το θέμα όμως δεν είναι η μικροπολιτική και οι μικροπρέπειές σας, το κύριο ζήτημα είναι ο αποτυχημένος τρόπος με τον οποίο ασκείται την εξουσία κάτι που δεν άντεξαν ακόμα και δύο πρώην δήμαρχοι που έσπευσαν από την αρχή της περιόδου να σας βοηθήσουν. Αποχώρησαν, μάλιστα με βαρύτατες καταγγελίες για ανήθικη πολιτικά συμπεριφορά ο κ. Μπουλές και για ψέματα, υπονόμευση αλλά και εκδικητικότητα σε βάρος της εργαζόμενης στο δήμο συζύγου του ο κ. Νταουσάνης.


Τέλος σεβόμενοι το θεσμό του δημάρχου και εμείς αλλά και εσείς που τον υπηρετείτε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προστατεύετε τις αποφάσεις και τις υπογραφές σας και αν είναι λάθος εσείς να τις ανακαλείται και όχι να σας υποδεικνύει συνεργάτης σας, σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να τις αλλάξετε και το τραγικότερο, δημόσια να υιοθετείτε τις υποδείξεις ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ίδιο τον εαυτό σας. Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη κ. Γκίζα, ούτε διοίκηση μπορεί να ασκηθεί έτσι, όπως κάνετε τρία χρόνια τώρα, ούτε ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά!

113 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων