ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την αήθη επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός μας σύμβουλος κ. Λάμπρος Χρυσανθόπουλος από τον αρχηγό της παράταξης «Πάμε μπροστά με συνέπεια και αμεσότητα» κ. Ανδρέα Κοτσανά σε ανάρτησή του, για την παρουσία του στην παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων από τον Δήμο μας έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ο κ. Χρυσανθόπουλος από την αρχή αυτής της δημοτικής θητείας επελέγη και συμμετείχε από την παράταξή μας στην επιτροπή ελέγχου των δαπανών λειτουργίας και συντήρησης των μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων του δήμου ως εμπειρότατος γνώστης του αντικειμένου. Η παρουσία του μάλιστα συνετέλεσε στην εξοικονόμηση σημαντικών ποσών με την παράλληλη διαπίστωση της κατάστασης λόγω παλαιότητας του εν λόγω εξοπλισμού. Έτσι και τώρα και σε πλήρη γνώση μας συμμετείχε στην παραλαβή μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου και μάλιστα είχε την δυνατότητα να ελέγξει και να μας ενημερώσει για τις δυνατότητες των νέων απορριμματοφόρων.

Πάγια αρχή της παράταξής μας είναι η ιεράρχηση των αναγκών και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα αυτά τα είχαμε εξασφαλίσει για την δημιουργία πεζοδρομίων για την ασφάλεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών που μετακινούνται στα σχολεία τόσο στο Λυγιά και το Ξηροπήγαδο όσο και στην οδό Θέρμου, αυτό ήταν στο πρόγραμμά μας. Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή άλλαξε τις προτεραιότητες όφειλε, όπως έκανε στη συνέχιση του έργου μας στο Λυγιά, να εξασφαλίσει χρήματα και για την οδό Θέρμου και όχι για πλατείες και παγκάκια που έκανε έως τώρα. Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι στον αναγκαίο πράγματι εκσυγχρονισμό του στόλου των μέσων του Δήμου που σχετίζεται με την ασφάλεια, την εξοικονόμηση πόρων αλλά και την βελτίωση των υπηρεσιών, γιατί η έως τώρα κατάσταση και η εικόνα καθαριότητας και συντήρησης κατά κοινή ομολογία είναι τραγική και δεν είναι θέμα μέσων αλλά είναι θέμα ανεπάρκειας των διοικούντων.

Τέλος οι έμμεσες αιχμές για τον κ. Χρυσανθόπουλο είναι τουλάχιστον αστείες, καταδικαστέες και δεν θα έπρεπε να λέγονται για το ήθος ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία ανάγκη τέτοιων μεθοδεύσεων αλλά αντίθετα προσφέρει από την τσέπη του όπως σχεδόν κανένας για τον τόπο του, κάτι που είναι γνωστό στην κοινωνία και δεν χρειάζεται η δική μας επισήμανση.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *