Αναζήτηση

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Κανένας ηθικός φραγμός.

Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" του Τάκη Λουκόπουλου με Ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο θέτει ευθέως ζήτημα πολιτικού ήθους για τη δημοτική αρχή και για τον ίδιο το Γκίζα προσωπικά.

Η μόνη διέξοδος για τον κύριο Γκίζα πλέον είναι να παύσει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες του.


Η Ανακοίνωση:


ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ένοχη σιωπή του Δημάρχου κ. Γκίζα και μελών της παράταξής του σε επώνυμες καταγγελίες, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση στις δαπάνες του Δήμου.


Στο χθεσινό μάλιστα Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκαν βαρύτατες καταγγελίες, από πολλές πλευρές και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής, όχι μόνο να τις αντικρούσει αλλά ούτε καν να τις διαψεύσει. Υπάρχει ζήτημα βέβαια πολιτικού ήθους της παράταξής του και του ιδίου, κάτι που έχουμε πολλές φορές επισημάνει έως σήμερα, αλλά η περαιτέρω ανοχή τέτοιων καταστάσεων στο όνομα οποιωνδήποτε σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν τον ίδιο και τους συν αυτώ στη νομή της εξουσίας, δεν γίνονται αποδεκτές και τις αποδοκιμάζουμε.


Είναι σκανδαλώδες οι εμπλεκόμενοι να αψηφούν τον κόσμο γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην πλάτη του, χωρίς καμία επίπτωση και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

80 προβολές0 σχόλια