ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Πεζοδρόμηση Ανατολικά- αναξιοπιστία και ανευθυνότητα.

Πεισματικά η δημοτική αρχή του  κ. Γκίζα αρνείται να κάνει και παραπέμπει στο μέλλον εδώ και τριάμισι χρόνια, ότι έχει σχέση με την βελτίωση της ποιότητας ζωής, της ασφάλειας και της υγιεινής των κατοίκων με αποτέλεσμα να πληρώνουμε ακριβά τις σκοπιμότητες και της παραλήψεις τους.

Το 2019, η δημοτική αρχή «ξήλωνε» το έργο των πεζοδρομίων που είχαμε εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος στα Ανατολικά και το μετέτρεπε σε αγορά οχημάτων. Σημειωτέον το έργο θα ήταν συνέχεια σε αυτό που υλοποιήσαμε από τον χείμαρρο Σκά  και πέρα με το βόρειο πεζοδρόμιο μάλιστα να φθάνει στην διασταύρωση του Αγίου Νικολάου.

Είχαν μάλιστα το θράσος να υπόσχονται πως τα πεζοδρόμια θα ξεκινούσαν την επόμενη ημέρα. «Αν δεν το καταφέρουμε, αποτύχαμε» έλεγε τότε ο αντιδήμαρχος σε μια θυελλώδη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Χαρακτηριστική  είναι η συζήτηση στο βίντεο που ανάρτησε ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid032YEF2i1MjyLqsUyDYAir239T3sQDBRCYiTPdU1y7KMKUfZ3WjG4YoM3ru9iJqxU2l&id=100035507391550

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *