Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Επενδύω στο μέλλον μου! Μία εικόνα χίλιες λέξεις...

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος αποφάσισε να μετέχει του μυστηρίου της θείας κοινωνίας και η φωτογραφία του υπουργού να μεταλαμβάνει άνευ «προφυλάξεων» έκανε αστραπιαία τον γύρο των Μέσων Ενημέρωσης και του διαδικτύου, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του επί της ύλης Νίκου Χαρδαλιά.

Το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Όχι με κάποιον εξωτερικό εχθρό, αλλά με τον ύπουλο COVID-19 και ταυτόχρονα με ένα πλήθος (μικρό προς το παρόν) ανόητων ανθρώπων που επιμένουν ότι όλα αυτά για τον ιό είναι μέρος μιας παγκόσμιας συνομωσίας για να μας… καθυποτάξουν.


Χτες έλεγαν για τον ψεκασμό των αεροπλάνων. Και πάλι για να μας καθυποτάξουν. Σήμερα για τον COVID-19 και τις μάσκες. Αύριο το ίδιο σενάριο θα επανέλθει με άλλη αφορμή. Σταθερή αξία η «μυστική παγκόσμια κυβέρνηση» που προσπαθεί να μας πνίξει τις ελευθερίες μας. 


Ο κ. Κουμουτσάκος θέλησε την ημέρα των γενεθλίων του να μεταλάβει. Δικαίωμά του! Οι ιερείς δίπλα του ήταν χωρίς μάσκες. Θεωρούν ότι είναι δικαίωμά τους. Κι όπως μας έχει διαβεβαιώσει γνωστή επιστήμονας, που μετέχει και των ανωτάτων ιατρικών συμβουλίων, οι πιστοί δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν τον ιό με το κουταλάκι της θείας κοινωνίας. Άρα, πού είναι το πρόβλημα;


Θέρμου 9 Ναύπακτος

Τηλ. 6944535159

8 προβολές0 σχόλια