Εύηνος: Προς προσωρινή λύση με την επισκευή της σιδηροδρομικής γέφυρας

Το έργο για τη σιδηροδρομική γέφυρα είναι προϋπολογισμού 2.054.838,71 ευρώ
Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, από τη νεροποντή που κατέστρεψε την οδική γέφυρα στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στον Εύηνο, προκαλώντας ένας ιδιότυπο αποκλεισμό ολόκληρων χωριών και αφού χρειάστηκε να μεταβεί στην περιοχή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, η Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας προχωρά και επισήμως στην πρώτη ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αναμένεται λοιπόν να εγκρίνει έργα αποκατάστασης της παλιάς σιδηροδρομικής γέφυρας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως μεταβατική λύση, για την μετακίνηση των κατοίκων, έως ότου κατασκευαστεί η νέα οδική σύνδεση, η οποία θα δώσει και την οριστική λύση, αλλά απαιτεί, σύμφωνα με υπολογισμούς ίσως δύο και παραπάνω χρόνια.

Το έργο για τη σιδηροδρομική γέφυρα είναι προϋπολογισμού 2.054.838,71 ευρώ, όπως αναφέρεται στο σχετικό τεχνικό δελτίο, με βάση το οποίο θα γίνει η εισήγηση στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *