Αναζήτηση

Ε ξ ω σ τ ρ έ φ ε ι α και ο "κυρ-Γιώργης"!

Αφορμή για την παρέμβαση στάθηκε μία είδηση που αλιεύσαμε σε εφημερίδα της "Εσπερίας" και αφορά το δίκτυο πόλεων της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου "δρόμοι του Λεπάντο", που ειρήσθω εν παρόδω, την προεδρία κατέχει η Ναύπακτος.

Για ενημέρωση, στο δίκτυο αυτό συμμετέχουν πόλεις και φορείς από την Ευρώπη με σημείο αναφοράς τη Ναυμαχία και επιτελικό στόχο για την πόλη αποτελεί η ε ξ ω σ τ ρ έ φ ε ι α ή πιό λαϊκά να βγούμε στο "ξ έ φ ω τ ο". Το δίκτυο δημιουργήθηκε το 2015, όταν αντιδήμαρχος πολιτισμού ήταν ο Γιάννης Ράπτης.


Διαβάζουμε λοιπόν στον ξένο τύπο ότι οι εταίροι μας του δικτύου προσπαθούν για τη διεύρυνσή του, εντάσσοντας νέες πόλεις. Πέρσι ενέταξαν το Ουρνιάνο, στην περιοχή του Μπέργκαμο και τώρα εντάσσουν τη Γένοβα.

Φαίνεται καθαρά ότι αγνοούν την ύπαρξή μας ή την ανυπαρξία μας...


https://www.facebook.com/lepantonetwork/posts/872351236944777

Οι αντιδήμαρχοι Μεσσίνας και Γένοβας συζητούν για το δίκτυο "δρόμοι του Λεπάντο"Το ερώτημα που τίθεται δημοσιογραφικά είναι αν εμείς εδώ παίρνουμε "χαμπάρι" των εξελίξεων, αν μας ενδιαφέρει το θέμα ή αν ο πήχυς είναι ψηλά και "τρομάζουμε να τον αντικρύσουμε"...


Το γεγονός ότι η Ναύπακτος έχει παραπέμψει το θέμα στις καλένδες έχει την εξήγησή του, την οποία υπάρχουν αρμόδιοι να δώσουν.

Το Lepantoporto το αναδεικνύει γιατί η εικόνα που έχει αποκομίσει είναι άκρως αρνητική για την πόλη.


Ας αποφασίσουμε τέλος πάντων τί θέλουμε.

Θα κάνουμε προσπάθεια να βγούμε στο "ξ έ φ ω τ ο" ή μας βολεύει το "σκαλοπατάκι του κυρ Γιώργη"!

168 προβολές0 σχόλια