Αναζήτηση

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη για νέα πρόσωπα

Γράφει ο Ενεργός πολίτης


Ακούγοντας τις φωνές των σκεπτόμενων πολιτών βλέπουμε ότι υπάρχει ανάγκη ανανέωσης και ανακυττάρωσης των προσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι ενεργοί πολίτες είναι έτοιμοι να δείξουν το δρόμο της ανανέωσης επιλέγοντας πρόσωπα νέα, με φρέσκα μυαλά, άφθαρτα, με όραμα, προσωπικότητες με κύρος, με μοναδικό τους στόχο την υλοποίηση έργων υποδομής και την ανάπτυξη του τόπου τους.


Η αποφασιστικότητα, το όραμα , η γνώση των τοπικών προβλημάτων και η όρεξη για δουλειά θα είναι αυτή που θα κρίνει την τύχη των υποψηφίων.

Στην Αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να τονιστεί για μία ακόμη φορά, θα πρέπει να εκλεγούν περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης. Και σε αυτό το σημείο, έρχεται η ώρα ευθύνης των ψηφοφόρων και ιδιαίτερα των γυναικών-ψηφοφόρων, να πάψουν να είναι οι γυναίκες η μειοψηφία σε πολιτικά και αυτοδιοικητικά αξιώματα.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, νέο αίμα, φρέσκα μυαλά, που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των καιρών.και όχι πρόσωπα "ΣΕΜΕΝ" που διακοσμεί η γιαγιά μας τα έπιπλα.

230 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων