Η AHEPA στις εορτές εξόδου του Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι και τις εορτές της Εξόδου τίμησε και φέτος η AHEPA, καθώς εκπροσωπώντας την AHEPA Hellas ο αθλητικός διευθυντής κος Βλαχογιάννης Αδάμ και το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, ο πρόεδρος κος Άγγελος Σταυρόπουλος, παραβρέθηκαν στους εορτασμούς της επετείου των 196 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο, που διοργάνωσε ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως.

Το Σάββατο 16/4/2022 κατέθεσαν στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, ιεραρχικά αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από τους Πρέσβεις των προσκεκλημένων χωρών, όπου τιμώμενη χώρα για φέτος ήταν η Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο η AHEPA διατηρεί δικό της μνημείο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό στο ελάχιστο τους ένδοξους αγωνιστές.

Εν συνεχεία παρευρέθηκαν σε γεύμα με τις αντιπροσωπείες των ξένων χωρών όπου εκεί ο Αξιότιμος Δήμαρχος Κος Κωνσταντίνος Λύρος, τίμησε την AHEPA με αναμνηστικό δώρο στο τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, που παρέλαβε ο πρόεδρός του κος Σταυρόπουλος Άγγελος, ο οποίος και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Κοινή είναι η αντίληψη όλων ότι οι Μεσολογγίτες, με την ηρωική τους Έξοδο, έστειλαν ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα αξιών όπως το αγωνιστικό φρόνημα, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *