Κακοκαιρία Φίλιππος: Κλειστoί δρόμοι και σχολεία στην Αττική – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις στην Αττική και κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος

Η απότομη χιονόπτωση που έφερε και στην Αττική η κακοκαιρία Φίλιππος δημιούργησε ήδη αρκετά προβλήματα. Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Αττικής στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία γινόταν νωρίς το πρωί αναστροφή των οχημάτων στην γέφυρα Καλυφτάκη και στα διόδια Αφιδνών, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται τελικά λίγο πριν τις 8:00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει από χθες απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Αθήνων-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Πώς θα εξελιχθεί σήμερα η κακοκαιρία
Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σήμερα Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 σε όλη τη χώρα, με βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Ιδιαίτερα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου της Αττικής, οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα είναι πυκνές κυρίως πάνω από τα 200-300μ υψόμετρο, ενώ εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής θα σημειώνεται χιονόνερο. Στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα και στα παραθαλάσσια τμήματα.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *