Αναζήτηση

Καλημέρα σας κύριε Δήμαρχε


Αυτή η στήλη θα έχει συχνή παρουσία και θα απευθύνεται σε ιθύνοντες του κοινωνικού γίγνεσθαι. Η συγκυρία των ημερών επιβάλλει την κ α λ η μ έ ρ α στον νέο δήμαρχο Ναυπακτίας, τον Βασίλη Γκίζα. Η σύνταξη του lepantoporto.com εύχεται επιτυχημένη πορεία με απόλυτη ειλικρίνεια.


Στον προθάλαμο ακόμα του γραφείου σου είμαι σίγουρος ότι τα εύγε προς εσένα και η απαξίωση για τους προηγούμενους δεν έχουν τελειωμό. Νηστευσαντες και μη νηστευσαντες προσπαθούν να αποκτήσουν την εύνοια και να λάβουν ό,τι καταφέρουν από το "άρμεγμα της αγελάδας". Δεν γνωρίζω αν προσφέρθηκε κάποιος να μεριμνήσει για το "τάισμα της αγελάδας". Ανθρώπινα πράγματα σε ευθεία συνάρτηση με το πολιτισμικό μας επίπεδο.


Η πρώτη μας κ α λ η μ έ ρ α πάντως σέβεται απόλυτα την περίοδο προσαρμογής.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην επισημάνω κάτι που άπτεται της δημοκρατικής  λειτουργίας και της συμμετοχής των πολιτών.


Αναφέρατε ότι δέχεστε την καλοπιστη κριτική και επιπλέον επιζητατε τη συμμετοχή των πολιτών στο σχεδιασμό με τον όρο οι συμμετέχοντες να διέπονται από ειλικρινή διάθεση.


Ποιός θα κρίνει το "καλοπιστη" και την "ειλικρινή διάθεση";


Από προσωπική εμπειρία αναφέρω ότι όσες φορές ασκησα κριτική  χαρακτηρίστηκε κακοπιστη και οι παρεμβάσεις μου με ανειλικρινη διαθεση από τον ενδιαφερόμενο, ενώ εγώ ένιωθα καλοπροαίρετα και με ειλικρινή διάθεση.


Καλημέρα!

164 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων