Αναζήτηση

Καλό Μήνα και ένα γεμάτο υγεία καλοκαίρι σε όλους μας. Ανάρτηση με ...νόημα!

Παραθέτουμε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συμπολίτη μας Άγγελου Σταυρόπουλου

Καλό Μήνα και ένα γεμάτο υγεία Καλοκαίρι σε όλους μας. Ίσως η καλύτερη ευχή κόντρα σε όλα τα παράλογα που ζούμε καθημερινά. Άνθρωποι νέοι χάνονται, χωρίς λόγο και αιτία, άνθρωποι διοικούντες κουνούν το χέρι σε άλλους ανθρώπους, ως άλλοι δικαστές, διότι τόλμησε κάποιος να τους κρίνει ως όφειλε.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός στην κορύφωσή του.

Εμείς ή εσείς...


Ο παραλογισμός τείνει να καθιερωθεί ως λογική και ο κόσμος ζαλισμένος λόγω covid -19 αδιάφορος για όλα όσα γίνονται στην πόρτα του, που σε άλλες συνθήκες και εποχές θα είχε ... αλλάξει άλλες πόρτες.

''Αντίδοτο'' σε όλα αυτά η όμορφη πόλη μας στην είσοδο του Νομού η #nafpaktos που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της. Μια πόλη που μπορεί και πάει ''μόνη'' της λόγω της Μακραίωνης Ιστορίας της και της φυσικής ομορφιάς της. Των φιλόξενων ανθρώπων και του άριστου επαγγελματισμού των επιχειρηματιών της.

Ας ανταμώσουμε λοιπόν όλοι σύντομα...σε κάθε πτυχή της κοινωνικής μας ζωής, στους δρόμους και όχι μόνο, να ανταλλάξουμε τις ιδέες μας, που για κάποιους είναι η αγάπη για τον τόπο που ζούμε και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε, ενώ για άλλους όχι... Καλό Μήνα150 προβολές0 σχόλια