ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: Πολύ κοντά για υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων!

Πολύ κοντά για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων βρίσκεται ο τ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

Γνωστοί αυτοδιοικητικοί, πρώην και νυν, πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, αλλά και νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής του, παροτρύνουν τον έμπειρο πολιτικό να κατέβει αντιμέτωπος του Κώστα Πελετίδη στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, θεωρώντας ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον κερδίσει.

Ολοένα και περισσότεροι πλέον από τους συνομιλητές του κ. Κατσιφάρα, εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή είναι μάλλον ανίσχυρη, με αποτέλεσμα να θεωρούν χαμένη υπόθεση την κάθοδο τους με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ – ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.

Σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των επικείμενων εθνικών εκλογών, που είναι σίγουρο ότι θα αναδιαμορφώσουν το πολιτικό σκηνικό και τις ισορροπίες και σε δημοτικό επίπεδο.

Πάντως η όποια απόφαση του Αποστόλου Κατσιφάρα, ακόμα και αν δεν ανακοινωθεί, θα έχει ληφθεί πριν το Πάσχα.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *