Αναζήτηση

ΚΔΑΠ: Εβδομάδα αφιερωμένη στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Εβδομάδα αφιερωμένη στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας

Στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικών και βιωματικών δράσεων.

Σε κάθε δομή σχεδιάστηκαν από το επιστημονικό προσωπικό και υλοποιούνται, με όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες, δράσεις που στόχο έχουν να φέρουν σε επαφή τα παιδιά με την Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ώστε μέσα από τη δημιουργική απασχόληση και το παιχνίδι να κατανοήσουν τη σημασία του γεγονότος και την αξία της ιστορικής μνήμης.

Μέσα από βιωματικές δημιουργικές εμπειρίες τα παιδιά γνωρίζουν τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, το μεγάλο πολιτιστικό κεφάλαιο του τόπου μας, καλλιεργώντας όλες τις δεξιότητες τους.

Ζωγραφική, παιδαγωγικά παιχνίδια, κατασκευές, προβολή οπτικοακουστικού υλικού και συζήτηση είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που πραγματοποιούνται στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας όλη την εβδομάδα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στα παιδιά αναμνηστικό αντίγραφο λιθογραφίας με θέμα τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.

12 προβολές0 σχόλια