Αναζήτηση

ΚΚΕ Ναυπάκτου εναντίον όλων

Τα κόμματα διαγκωνίζονταν ντροπιαστικά για τα διαπιστευτήριά τους, μέσω του πρέσβη, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ

«Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα, σε αγαστή συνεργασία, κοροϊδεύουν συνειδητά και μεθοδευμένα τους εργαζόμενους και το λαό. Οι δήθεν αντιπαραθέσεις τους δεν εξαπατούν πλέον κανένα. Κοινός στόχος όλων τους, είναι η δήθεν «σταθερότητα» για λογαριασμό του κεφαλαίου, είναι ο ανταγωνισμός τους για το ποιος μπορεί καλύτερα να τον εγγυηθεί. Αυτό έδειξε η παρουσία όλων των άλλων κομμάτων και των βουλευτών τους στην Ναύπακτο, στο πλευρό του Αμερικανού πρέσβη των ΗΠΑ, στην επέτειο της ναυμαχίας της Ναυπάκτου και στην ανακήρυξη επίτιμου δημότη Ναυπακτίας τον πρέσβη των ΗΠΑ. «Διαγκωνίζονταν» ντροπιαστικά, για το ποιος θα πλειοδοτήσει στην υποβολή των διαπιστευτηρίων τους, μέσω του πρέσβη, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ », αναφέρει η Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου του ΚΚΕ . Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Τα λαϊκά προβλήματα καθημερινά οξύνονται. Η φτώχεια και η ακρίβεια τσακίζουν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τη νεολαία μας. Ο πόλεμος φουντώνει επικίνδυνα με νέες εστίες έντασης διαρκώς να προστίθενται. Η καταστολή αυξάνεται και οι υποκλοπές πλέον έχουν στο στόχαστρο τον καθένα μας. Αυτά τα δεινά που βιώνει ο λαός δεν έτυχαν. Είναι οι συσσωρευμένες συνέπειες της πολιτικής που ακολούθησαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, αλλά και σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι η πολιτική που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τα άλλα αστικά κόμματα.

Είναι η πολιτική που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους. Όμως αυτή η «βαρυχειμωνιά» δεν αφορά όλους. Ενώ τα λαϊκά νοικοκυριά δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα, την ίδια ώρα, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια, τις μεταφορές, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τον τουρισμό κι αλλού, σπάνε προκλητικά το ένα ρεκόρ κερδοφορίας μετά το άλλο.


Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα, σε αγαστή συνεργασία, κοροϊδεύουν συνειδητά και μεθοδευμένα τους εργαζόμενους και το λαό. Οι δήθεν αντιπαραθέσεις τους δεν εξαπατούν πλέον κανένα. Κοινός στόχος όλων τους, είναι η δήθεν «σταθερότητα» για λογαριασμό του κεφαλαίου, είναι ο ανταγωνισμός τους για το ποιος μπορεί καλύτερα να τον εγγυηθεί.

Αυτό έδειξε η παρουσία όλων των άλλων κομμάτων και των βουλευτών τους στην Ναύπακτο, στο πλευρό του Αμερικανού πρέσβη των ΗΠΑ, στην επέτειο της ναυμαχίας της Ναυπάκτου και στην ανακήρυξη επίτιμου δημότη Ναυπακτίας τον πρέσβη των ΗΠΑ. «Διαγκωνίζονταν» ντροπιαστικά, για το ποιος θα πλειοδοτήσει στην υποβολή των διαπιστευτηρίων τους, μέσω του πρέσβη, στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Είναι προσβολή για το λαό της Αιτωλοακαρνανίας η συμφωνία όλων τους, στις ομιλίες τους ότι οι ΗΠΑ είναι η μόνη υπερδύναμη και ότι προσβλέπουν στη βοήθεια της. Όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν θα μπορέσουν να κουκουλώσουν τα εγκλήματα των Αμερικανονατοϊκών απέναντι στον ελληνικό και τους άλλους λαούς. Αιμορραγεί ακόμη η Κύπρος, η Γιουγκοσλαβία, η Συρία, η Λιβύη, κάθε γωνία της γης που πέρασε η ματωμένη μπότα τους.


Είναι άθλια η εναγώνια προσπάθειά τους να τους παρουσιάσουν ως «σωτήρες». Όποτε ο λαός ακούμπησε τις ελπίδες του στην προσμονή «λύσεων» από τα πάνω ή στις κυβερνητικές εναλλαγές και στα σενάρια που επεξεργάζεται η άρχουσα τάξη, πάντοτε βρέθηκε χαμένος. Αντίθετα, όποτε ο λαός κέρδισε κάτι, το έκανε στηριγμένος στη δική του δύναμη, στην οργάνωση και τον αγώνα του, με το ΚΚΕ να είναι πάντα μπροστά. Αυτό είναι η μόνη λύση για τις δικές του ανάγκες.

Με το ΚΚΕ για το ωραίο, το μεγάλο, το συγκλονιστικό!

Είτε τους αρέσει είτε όχι, ο σοσιαλισμός είναι η απάντηση στον 21ο αιώνα.

19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων