Κοινότητα Ναυπάκτου: Η Μυρτώ Κιμινουλακη παραμένει πρόεδρος μέχρι 31/12

Στις αρχαιρεσίες που προέβλεπε ο νόμος και διενεργήθηκαν σήμερα το απόγευμα η Μυρτώ Κιμινουλάκη παραμένει πρόεδρος της κοινότητας μέχρι τέλος της θητείας, την 31/12/2023.

Διεκδικητής της προεδρίας σύμφωνα με το νόμο ήταν ο Χρήστος Αδραχτάς ο οποίος στην παρέμβασή του πριν την ψηφοφορία ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται και στηρίζει την νυν πρόεδρο Μυρτώ Κιμινουλακη.

1 Σχόλια

  • Κώστας Παπαδόπουλος

    Η Ναύπακτος έχει δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο. Δεν χρειάζεται και κοινότητα. Ποία ήταν τα επιτεύγματα της εν λόγω κοινότητας , όλα αυτά τα χρόνια? Σε τι ωφέλησε την πόλη, έστω και αντιπολιτευτικά;;; Σε τίποτα. Κανείς μέσα στο δήμο δεν της έδινε σημασία αλλά και αξία. Κι αν στις εκλογές αναδειχτεί δήμαρχος, ο συγγενής της, ποιος την πιάνει τη κυρία..... Μεγαλεία!!! Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η κυρία αυτή απ' τα Χανιά, χρησιμοποιεί την εκλόγιμη "μαϊμού" θέση της στο δήμο ως μια λύση για να βολεύεται για να μην πάει να υπηρετήσει στην υπηρεσία της που είναι στρατιωτική και φυσικά εκτός Ναυπάκτου, μακριά δηλ. από το οικιακό της περιβάλλον... Και μη μας δουλεύετε κι εσείς τα ντόπια ΜΜΕ πως ντε και καλά έχουμε και πρόεδρο κοινότητας.! Λουφαδόρους δημόσιους υπάλληλους έχουμε ...

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *