Αναζήτηση

Κοτσανάς: Τα Σαββατοκύριακα... του κ. Κοτρωνιά

"Το “ΠΑΡΤΥ” του κ.Κοτρωνιά με μισθωμένα μηχανήματα “ημετέρων” συνεχίζεται... Έστειλε ιδιώτη με JCB στην Μαμουλάδα-καλά διαβάζετε-την στιγμή που ο Δήμος έχει στην διάθεση του τρία αντίστοιχα μηχανήματα!!!

Γεννά ερωτηματικά πώς σε ένα έργο που εκτελείται στην Τ.Κ. Μαμουλάδας εδώ και μια εβδομάδα από τους εργαζόμενους στην κοινωφελή εργασία και με την συνεχή υποστήριξη μηχάνηματος έργου του Δήμου Ναυπακτίας, να εμφανίζεται το Σαββατοκύριακο στο ίδιο έργο ιδιώτης και με εντολή Κοτρωνιά να πραγματοποιεί εργασίες επιβαρύνοντας οικονομικά το Δήμο τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμος Ναυπακτίας έχει στην διάθεση του τρία ίδια μηχάνηματα έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έργο σήμερα βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.Χοχτούλας ο οποίος έχει και την ευθύνη του έργου και δήλωνε έκπληκτος ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί ο ιδιώτης αλλά ούτε και πώς θα πληρωθεί.

Αυτά και άλλα πολλά...συμβαίνουν με εντολές πάντα του κ.Κοτρωνιά τα Σαββατοκύριακα στο Δήμο Ναυπακτίας.

ΥΓ.Τέλος, όσον αφορά το έργο που εκτελείται στην Τ.Κ. Μαμουλάδας οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας".

210 προβολές0 σχόλια