Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Κοτσανάς: Το απόλυτο “κουκούλωμα”.

κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει

Το Lepantoporto προβάλλει την τοποθέτηση του κ. Κοτσανά για την ανάκληση του διαχειριστικού ελέγχου στην ΚΕΔΝ.


Πριν όμως θέλει να θέσει ένα ερώτημα στο "καλό παιδί" του συμβουλίου, αυτό είναι το αειθαλές «προσόν» του:


Κύριε Πάνο Κονίδα τί να πιστέψουμε από αυτά που λες, αυτά που έλεγες όταν ζητούσες τον διαχειριστικό ή αυτά που λες τώρα που ζητάς την ανάκληση; Πολλά τα ερωτηματικά κυρ Πάνο!

«Με τις ψήφους των παρατάξεων Λουκόπουλου-Μπουλέ-Γκίζα-Τσουκαλά στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ανακλήθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος που είχε διαταχθεί τον Απρίλιο του 2018 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας.


Γεννά πολλά ερωτηματικά η αιφνιδιαστική και από κοινού πρωτοβουλία Λουκόπουλου-Μπουλέ να εισάγουν μετά το πέρας των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου και ενώ η ώρα πλησίαζε 12 τα μεσάνυχτα, θέμα ανάκλησης απόφασης που αφορούσε διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου 2011-2017 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ).


Γιατί κ.Λουκόπουλε-κ.Γκίζα επι δύο χρόνια δεν εκτελέσατε την απόφαση Δημοτικού συμβουλίου όπως οφείλατε με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ ο διαχειριστικός έλεγχος;

Γιατί τοση πρεμούρα κ.Λουκόπουλε-Μπουλέ-Γκίζα για την ανάκληση του ελέγχου;

Τι είναι αυτό που σας κάνει να φοβάστε τον έλεγχο;


Κύριοι, αντί για την διαφάνεια και την απόδοση των ευθυνών- όπου αυτές υπάρχουν - και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα,επιλέξατε τον εύκολο δρόμο της “συγκάλυψης και του κουκουλώματος” επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”».

291 προβολές0 σχόλια