Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Κο...κο...κο...κο... κι αυγό τίποτα!

Προς

κ.κ. Γκίζα και Λουκόπουλο

Επιστολή αναγνώστη


Αγαπητοί μου συμπολίτες κ. Γκίζα και κ. Λουκόπουλε

Όπως σε κάθε συμπολίτη εύχομαι και σε σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά.


Η αφορμή που σας απευθύνομαι είναι οι τελευταίες σας ανακοινώσεις που αφορούν τις μεγάλες σας επιτυχίες που επιδεικνύετε από την ενασχόλησή σας με τα δημόσια τεκταινόμενα.

Πανηγυρίζετε!!! Πανηγυρίζετε κι οι δυό για τις επιτυχίες σας και ταυτόχρονα "κερδάτε" κι οι δυό. Πώς γίνεται αυτό να "κερδάτε" κι οι δυό είναι ανεξήγητο. Μάλλον συμβαίνει γιατί οι χαμένοι είμαστε εμείς, τα αποκαλούμενα και "κορόιδα" της ιστορίας.


Κύριε Λουκόπουλε αφότου η εκλογική διαδικασία σας αρνήθηκε την ανανέωση της πενταετούς (μοναδική) θητείας σας επιδίδεστε σε έναν ατέρμονα αγώνα δρόμου να μας πείσετε για την επιτυχημένη σας διαδρομή. Επικαλείστε ότι τα έχετε όλα έτοιμα και απομένουν μόνο κάτι "αγανούλες" προκειμένου η Ναύπακτος να εκτοξευτεί σε τόπους μαγικούς.

Μα, γιατί δεν μπορέσατε να καθαρίσετε αυτές τις "αγανούλες" πέντε χρόνια, με πέντε ειδικούς συμβούλους μηχανικούς στο πλευρό σας και να κάνετε έστω σε ένα έργο εγκαίνια;

Κύριε Γκίζα αφότου αναλάβατε τα ηνία του δήμου, πρώτιστο μέλημά σας αποτελεί να αποδείξετε την ανεπάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής σε σχέση με τον προγραμματισμό και ωρίμανση των έργων. Δεν υπάρχει δελτίο τύπου που να μην αναφέρεστε ότι χύσατε κάμποσο ιδρώτα προκειμένου να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία που έλειπαν από κάποιο φάκελο.

Όσον αφορά την παραγωγή έργου μάλλον τα πάτε χειρότερα από αυτόν που κατηγορείτε. Φτάσατε στο σημείο να φωτογραφίζονται συνεργάτες σας υπερήφανοι γιατί κατόρθωσαν και έβαψαν κάποιον τοίχο σχολείου σε κάποια κοινότητα, χειρότερα δηλαδή από τις φωτογραφίες "χορτοδαμασμού" που μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενοι.


Κύριοι σταματείστε την αυτοπροβολή σας, η οποία εκλαμβάνεται ως αυτοεξευτελισμός σας.

Οι νέοι εγκατέλειψαν την πόλη, δεν υπάρχει μεροκάματο πουθενά. Ανασκουμπωθείτε μπας και μπορέσουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την πορεία της παρακμής.


Σε κάθε περίπτωση αν συνεχίσετε έτσι, μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τ' ακούτε και όσον αφορά εσάς κύριε Γκίζα διανύετε τον μονόδρομο που οδηγεί στην έξοδο!

Δυστυχώς, τόσο νωρίς!


151 προβολές0 σχόλια
  • Facebook - White Circle