Αναζήτηση

Κριτική και αποδοχή

ΑΡΘΡΟ

του Lepantoporto


Αφορμή για τη γραφή του άρθρου στάθηκε η αντίδραση δυσαρέσκειας που εκφράστηκε από κάποιο δημόσιο πρόσωπο όταν σε άρθρο μας προ ημερών του ασκήσαμε κριτική.

Τα μέσα ενημέρωσης υπάρχουν για να ασκούν και κριτική στις δημόσιες υποθέσεις και τα πρόσωπα που τις διαχειρίζονται. Ασφαλώς κρίνεται η αξιοπιστία τους καθημερινά από το αναγνωστικό κοινό, ο κρινόμενος μπορεί να παρέμβει αν θίγεται η τιμή και η υπόληψή του ή αν κάτι είναι ψευδές.


Εδώ οφείλουμε να αναφέρουμε ότι έχουμε ασκήσει δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή για πράξεις ή παραλείψεις της και ιδιαίτερα στο δήμαρχο. Ο δήμαρχος προς τιμήν του δεν μας ενόχλησε ποτέ.


Επειδή βρισκόμαστε στην προεκλογική χρονιά εννοείται ότι η κριτική θα διαχυθεί σε όλο το φάσμα του εκλογικού σκηνικού που θα στηθεί. Θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι από τη στιγμή που εμπλεκόμαστε στα δημόσια πράγματα θα υποστούμε και την κριτική.

Αν δεν την αντέχουμε ας καθίσουμε στο σπίτι μας.


Σε κάθε περίπτωση το Lepantoporto δεν πτοείται, συνομιλητή έχει το αναγνωστικό κοινό και ποσώς ασχολείται με την ενόχληση του καθενός.

251 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων