“Κόφτης” στα κλιματιστικά

Στην Ισπανία και την Ιταλία το κατώτατο όριο θερμοκρασίας στο οποίο πρέπει να λειτουργούν τα κλιματιστικά είναι 27 βαθμοί κελσίου.

Μοντέλο Ισπανίας ή «επιχείρηση θερμοστάτης» όπως ονομάζεται στην Ιταλία ετοιμάζεται να εισάγει και στην Ελλάδα η κυβέρνηση στο πλαίσιο ενός σχεδίου εξοικονόμησης ενέργειας. Το μέτρο αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την εισαγωγή ενός κόφτη ώστε η θερμοκρασία των κλιματιστικών μην έχει τεράστια διαφορά από την θερμοκρασία περιβάλλοντος προκειμένου να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια.

Σας προτείνουμε να ρυθμίσετε το θερμοστάτη του κλιματιστικού στους 27 βαθμούς κελσίου για να μην πάθετε ψυχρολουσία όταν έρθει ο λογαριασμός ρεύματος.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *