Αναζήτηση

"Λεωφόρος" ο δρόμος για Άνω Μαμουλάδα

Άριστη η δουλειά και στοχευμένες οι παρεμβάσεις που εκτελούνται στο δρόμο που οδηγεί στην Άνω Μαμουλάδα.

Ο πρόεδρος της Μαμουλάδας Χρήστος Κόγκος δείχνει μία έντονη κινητικότητα και τα αποτελέσματα των ενεργειών του είναι ορατά.

Το Lepantoporto τον συγχαίρει και τον προτρέπει να συνεχίσει, το έργο του αφήνει ήδη θετικό αποτύπωμα.

Ωστόσο του απευθύνει και μία δημόσια παραίνεση:

Πρόεδρε να αποφεύγεις τις επικοινωνιακές "τρικλοποδιές", εσύ παράγεις έργο, άσε τους άλλους να ασχολούνται μόνο με την επικοινωνιακή προβολή τους. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει...


Η ανάρτηση του προέδρου Μαμουλάδας Χρήστου Κόγγου


Ο δρόμος που διέρχεται από την περιοχή της Βομβοκούς και ενώνει τους οικισμούς των δημοτικών διαμερισμάτων Αφροξυλιάς και Μαμουλάδας είναι ίσως από τούς λίγους διαδημοτικός δρόμους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που παραμένει χωμάτινος και δύσκολος στην πρόσβασή του.

Η βελτίωση του συγκεκριμένου δρόμου ήταν μια από τις προτεραιότητές μου όταν εξελέγηκα πρόεδρος στο Δ.Δ. Μαμουλάδας. Σε συνεργασία με τους προέδρους των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων, Βομβοκούς και Αφροξυλιάς, απευθυνθήκαμε όπου μπορούσαμε αφενός μεν για να ενταχθεί το έργο αυτό σε κάποιο πρόγραμμα οδοποιίας ώστε να λυθεί οριστικά και αφετέρου για να βελτιωθεί άμεσα η προσβασιμότητα των κατοίκων.

Πέρυσι ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. μας βοήθησαν να βγάλουμε τα νερά εκτός δρόμου για να μην καταστρέφεται το οδόστρωμα. Φέτος, με την βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη Αθανασίου Μαυρομάτη, μετά από συνάντηση που είχαμε μαζί του και οι τρεις πρόεδροι των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων, μας παραχωρήθηκε Γκρειντερ το οποίο μαζι με μηχανήματα που μας παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ναυπακτίας βελτιώνουν αρκετά την προσβασιμότητα του δρόμου προς τους οικισμούς Βομβοκους,Άνω Αφροξυλιά και Άνω Μαμουλάδα.

Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μαυρομάτη για την βοήθειά τους και προσδοκούμε σε μελλοντική ασφαλτόστρωση και του τελευταίου αυτού διαδημοτικού δρόμου.

ΥΓ. Για το έργο αυτό είδα ψηφιακή ανάρτηση με σχετικό βίντεο από πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ναυπακτίας ο οποίος προσπαθούσε να οικειοποιηθεί τις παραπάνω αναφερόμενες εργασίες.Είναι ευπρόσδεκτο κάθε ενδιαφέρον για την περιοχή μας, αρκεί να είναι καλοπροαίρετο χωρίς πολιτικάντικες σκοπιμότητες.

110 προβολές0 σχόλια