Αναζήτηση

ΛΥΣΣΑΞΑΝ από το πολύ...ΑΛΑΤΙ

Είναι γνωστό ότι την αντιμετώπιση των συνθηκών καθαρισμού και προσβασιμότητας του οδικού δικτύου της Ορεινής Ναυπακτίας σε περίπτωση χιονόπτωσης διαχειρίζεται πλέον η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ο Ανδρέας Κοτσανάς με ανάρτησή του καυτηριάζει (με υ π ο ν ο ο ύ μ ε ν α...) την αντίδραση των Κοτρωνιά-Κούκουνα ότι οι καθαρισμοί στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο ήταν “δήθεν” πλημμελείς και η ποσότητα του αλατιού ανεπαρκής!!!


Αναφέρει σχετικά:


"Εντύπωση προκάλεσε στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας η “λυσσαλέα” και συντεταγμένη επίθεση των κ.Κοτρωνιά-Κούκουνα εναντίον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καταλογίζοντάς της ότι οι καθαρισμοί στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο ήταν “δήθεν” πλημμελείς και η ποσότητα του αλατιού ανεπαρκής!!!

Είναι πρόδηλο για τους “Παροικούντες την Ιερουσαλήμ” ότι αυτή η επίθεση είχε να κάνει με την ύστατη προσπάθεια από μεριάς τους για να σώσουν τα “κεκτημένα” τα οποία διατηρούσαν επί σειρά ετών οι συγκεκριμένοι κύριοι στην ορεινή Ναυπακτία.

ΥΓ.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντονισμός και οι καθαρισμοί του ορεινού επαρχιακού δικτύου από την Αντιπεριφερειάρχη κ.Σαλμά κατά την πρόσφατη κακοκαιρία ήταν πιο υποδειγματικοί από ποτέ, κάτι που ενόχλησε και “χάλασε τη σούπα” των συγκεκριμένων κυρίων οι οποίοι “αλώνιζαν” ανεξέλεγκτα όλα αυτά τα χρόνια στα ορεινά με ό,τι αυτό φυσικά συνεπάγεται..."

97 προβολές0 σχόλια