Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ανησυχούμε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τα επικίνδυνα σημάδια
Πόσο κοντά βρισκόμαστε στο να μετατραπεί η σύρραξη στην Ουκρανία σε «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»;
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται για 20η μέρα, με τον τραγικό απολογισμό να είναι χιλιάδες νεκροί, εκατομμύρια πρόσφυγες και δεκάδες ισοπεδωμένες πόλεις.

Μετά από 20 μέρες σφοδρών εχθροπραξιών, οι διπλωματικές οδοί έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά, μέχρι να πάρει αυτά που θέλει.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Πούτιν δεν θα χρησιμοποιήσει ακόμα και χημικά όπλα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εφόσον συνεχιστεί η θαρραλέα αντίσταση των Ουκρανών.

Παράλληλα, πολλοί είναι οι αναλυτές που υποστηρίζουν ότι ο ρώσος πρόεδρος δεν πρόκειται να σταματήσει στην Ουκρανία και θα επιτεθεί και σε άλλες χώρες, ακόμα και συμμάχους του NATO.

Το ερώτημα στα χείλη όλου του πλανήτη είναι μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε να ονομάσουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με ένα τρομακτικό, απαγορευτικό όνομα: ως τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *