Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Μεικτή χορωδία Ναυπάκτου: Διαχρονική πολιτιστική όαση!

«Ένας επιτυχημένος κύκλος συνεργασίας 23 ετών με τον αγαπημένο μαέστρο της χορωδίας μας, Todor Kabakchiev, ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι..

Ελένη Παπαδοπουλου – Αραβαντινού

Todor Kabakchiev


Από το 1997 όποτε και ανέλαβε ο κορυφαίος μαέστρος την καλλιτεχνική διεύθυνση της ΜΧΝ, την οδήγησε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, διοργανώνοντας και παρουσιάζοντας συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και πραγματοποιώντας συνεργασίες με τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς και καλλιτέχνες! Ακούραστος, πρωτοπόρος, τολμηρός και φιλόδοξος, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, πρόσφερε απλόχερα στην Χορωδια μας τις πολύτιμες γνώσεις του και το αστείρευτο ταλέντο του και αναβάθμισε την ποιότητα της μουσικότητας της στο πέρασμα του χρόνου.. Εμπνευστής και δημιουργός του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Ναυπάκτου «Μίκης Θεοδωράκης», μας χάρισε υπέροχες μουσικές στιγμές με σπουδαίους καλλιτέχνες, των οποίων απολάμβανε την εκτίμηση και τον θαυμασμό! Νιώθουμε απέραντη χαρα και ευγνωμοσύνη που βρέθηκε στην πορεία της ΜΧΝ και στάθηκε πολύτιμος καθοδηγητής και δάσκαλος.. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν επαγγελματικά, όμως η σχέση μας παραμένει βαθειά, ανθρώπινη και ουσιαστική και ο αγαπημένος μας μαέστρος θα συνεχίσει να έχει την επίτιμη θέση που του αρμόζει στην Χορωδία, αλλά κυρίως στις καρδιές μας..Θέρμου 9 Ναύπακτος

Τηλ. 6944535159Την σκυτάλη για τη συνέχεια της ΜΧΝ παίρνει η Πατρινή μαέστρος, κ. Ελένη Παπαδοπουλου – Αραβαντινού, την οποία καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά και υποδεχόμαστε στην μουσική μας οικογένεια. Η ταλαντούχα και πολυβραβευμένη μαέστρος με λαμπρές σπουδές και μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό της, θα οδηγήσει δυναμικά την ΜΧΝ στην 34η χορωδιακή της χρονιά και θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της μουσικής της διαδρομής, που έχει χαράξει με επιτυχία τόσα χρόνια!


Ευχόμαστε μια δημιουργική και γόνιμη συνεργασία, γεμάτη επιτυχίες και σπουδαίες μουσικές στιγμές»!Η νέα χορωδιακή χρονιά αρχίζει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο κτίριο Τσώνη (έναντι πλαζ Ναυπάκτου).

43 προβολές0 σχόλια