Μεσολόγγι-Εορτές Εξόδου: δυσαρέσκεια για την απουσία της Προεδρικής Φρουράς

Η πομπή σήμερα ήταν περίφημη με πολύ μεγάλη συμμετοχή από παρελαύνοντες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν να την παρακολουθήσουν

Εκείνο που έκανε πολύ αρνητική εντύπωση και σχολιάστηκε δεόντως ήταν η απουσία των παλικαριών της Προεδρικής Φρουράς που κάθε χρόνο συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Πρόεδρος παρευρίσκεται και φέτος, αλλά αυτό που όλοι περίμεναν, οι λεβέντες της Προεδρικής Φρουράς δεν έδωσαν το παρών. Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα που αναμένονται κάθε φορά.

Επίσης και πάλι φέτος έλειπαν τα αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων που συνοδεύουν την πομπή στο τέλος της. Είναι κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά και μαρτυρά την υποβάθμιση που δείχνει η Πολιτεία στην Ιερή Πόλη.

Τέλος, αν και τους περισσότερους δεν αφορά αλλά είναι θέμα συμβολισμών, υποβαθμισμένη ήταν και η παρουσία κυβερνητικών στελεχών, αλλά και στελεχών της αντιπολίτευσης. Η ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από έναν… υφυπουργό, αυτός της Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο προβληματισμού για τους διοργανωτές και να στηλιτευτούν στα ανώτερα κλιμάκια.

 www.aixmi-news.gr 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Με συμμετοχή οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα

«Νοιαζόμαστε, Ενημερωνόμαστε, Συνεργαζόμαστε». Συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα […]