Με ποιον να πας και ποιον ν’ αφήσεις…

Όπως εξελίσσεται το πολιτικό σκηνικό όλο και περισσότερο αυξάνεται η πίεση στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ να “ξεκαθαρίσει” τη στάση του σε σχέση με τις κυβερνητικές συμμαχίες που αναγκαστικά θα προκύψουν μετά τις εκλογές.

Να γίνουμε πιο σαφείς.

Όπως όλα δείχνουν περνάμε στην περίοδο συμμαχικών κυβερνήσεων, ανεξάρτητα του εκλογικού συστήματος με το οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Ο πρώτος εταίρος σε οποιοδήποτε συμμαχικό κυβερνητικό σχήμα, όπως προκύπτει από τις πολιτικές αναλύσεις είναι το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δημοσκοπική άνοδο και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα για τη συγκρότηση πλειοψηφίας στη μετεκλογική βουλή.

Αυτό αποτελεί ταυτόχρονα και την “αχίλλειο πτέρνα” του για το γεγονός ότι οι μισοί “βλέπουν” προς το ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι μισοί προς τη Νέα Δημοκρατία.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η πίεση για αποσαφήνιση των προθέσεων του Νίκου Ανδρουλάκη θα αυξάνεται και η διαχείριση αυτού του ζητήματος θα καθίσταται όλο και πιο δύσκολη…

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *