Αναζήτηση

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία. Το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!

Γονείς, εθελοντές και προσωπικό του 3ου Δημοτικού Ναυπάκτου ενώσαμε τις δυνάμεις μας και το σχολείο μας γέμισε χρώμα και αισιοδοξία!


Την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 βάλαμε τις τελευταίες πινελιές στις εργασίες που ξεκινήσαμε πριν από λίγες ημέρες με στόχο να παρέμβουμε «εικαστικά» στον περιβάλλοντα χώρο του παραρτήματος του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τη Διεύθυνση του Σχολείου μας, τον Δήμο Ναυπακτίας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ντίνο Τσουκαλά.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογό μας, ωστόσο η δράση μας δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την αμέριστη προσφορά των χορηγών μας και ιδιαίτερα της VitexΑΕ-Χρώματα, αλλά και των Ν.Γιαννακόπουλος ΑΕ, Κατσαΐτης Γιώργος-Ελαιοχρωματισμοί, Αφοι Α&Δ Λυμπέρης ΟΕ, Μιχόπουλος Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΟΕ, Νεράιδα-Χειροποίητες δημιουργίες και Παπαδούλας Αθανάσιος.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με αντίστοιχες παρεμβάσεις ώστε όταν επιστρέψουν και πάλι στα θρανία να παιδιά μας να βρουν ένα πιο χαρούμενο σχολείο!


20 προβολές0 σχόλια