Αναζήτηση

Μπετόβεν στο Αρχοντικό Μπότσαρη Κυριακή 9 Αυγούστου με Κούλη Τσολοδήμου και Ευγένιο Μπένση

Ο Δήμος Ναυπακτίας και οι Duo de Profundis τιμούν τα 250 χρόνια

από τη γέννηση του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν στο Αρχοντικό Μπότσαρη

Μπορεί οι ιδιαίτερες συνθήκες φέτος να μην επέτρεψαν διεθνώς τον ευρύ εορτασμό της επετείου των 250 ετών από τη γέννηση του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, ο Δήμος Ναυπακτίας και οι Duo de Profundis ωστόσο τιμούν τον μεγάλο Γερμανό Κλασικό με ένα και μοναδικό αφιέρωμα για βιολοντσέλο και πιάνο, στον εξαιρετικό χώρο του Κήπου του Αρχοντικού Μπότσαρη, στις 9 Αυγούστου.


Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για το Καλοκαίρι του 2020, η Κούλη Τσολοδήμου στο πιάνο και ο Ευγένιος Μπένσης στο βιολοντσέλο θα παρουσιάσουν τις σονάτες αρ.1 και αρ.3 και επτά παραλλαγές σε θέμα του Μότσαρτ και θα μοιραστούν με το κοινό το μουσικό μεγαλείο του καλλιτέχνη θυμίζοντάς μας τη σημαντική επέτειο.

Ώρα έναρξης: 21:00. Ώρα προσέλευσης: 20:30.


Σημαντική ενημέρωση:

Το σύνολο των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας προσφέρεται δωρεάν στο κοινό, με απαραίτητη ωστόσο την προκράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2634 0 38646 (Καθημερινά, 9:00-13:00).

Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και τις συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους χώρους των εκδηλώσεων.

Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του από τον χώρο της εκδήλωσης (ΚΥΑ αρ.Δ1α/Γ.Π. οικ/44076, ΦΕΚ 2798/Β/11-7-2020).

35 προβολές0 σχόλια