Νίκος Ανδρουλάκης: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής θα κριθούν οι προθέσεις όλων»

«Αν μας τιμήσει ο Ελληνικός λαός έχω χρέος και καθήκον να είμαι έτοιμος και θα είμαι έτοιμος», δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η πατρίδα μας έχει ανάγκη μια ισχυρή πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αν μας τιμήσει ο Ελληνικός λαός έχω χρέος και καθήκον να είμαι έτοιμος και θα είμαι έτοιμος», δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης στο “Βήμα της Κυριακής”, χαρακτηρίζοντας εμφατικά «κάλπικα και καθηλωτικά διλήμματα για την κοινωνία μας», τις προσπάθειες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κρίσιμο θέμα της πολιτικής σταθερότητας μετά τις εκλογές , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ότι αφορά τους πάντες. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Την πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής, με βάση τους συσχετισμούς που θα έχουν διαμορφώσει οι πολίτες, θα κριθούν οι προθέσεις όλων. Αν σκέφτονται και πολιτεύονται με όρους ειλικρινούς συναίνεσης και συνεργασίας ή με όρους προσωπικής πολιτικής διάσωσης».

Δηλώνει αισιόδοξος για την εκλογική επιτυχία του κόμματός, καθώς υποστηρίζει ότι «στις εθνικές εκλογές θα αποδείξουμε ότι και θέλουμε και μπορούμε. Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα γίνουν το φθινόπωρο, ο κ. Μητσοτάκης μονότονα επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμείς θα είμαστε πανέτοιμοι όποτε κι αν γίνουν».

Προσθέτει, μάλιστα, ότι πιστεύει στη σοσιαλδημοκρατία γιατί θεωρεί τις ιδέες και τις αξιακές της προτεραιότητες κρίσιμες για το μέλλον της ανθρωπότητας. «Δίνουμε περιεχόμενο σε μία ποιοτική δημοκρατία, όχι μόνο ενισχύοντας τους θεσμούς του κράτους για περισσότερη διαφάνεια και αξιοκρατία αλλά και γιατί προσπαθούμε για να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης σε μια εποχή που γκρεμίζονται οι γέφυρες και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλες αυτές οι προκλήσεις επηρεάζουν άμεσα την ευημερία του Ελληνικού λαού», αναφέρει.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επίκαιρη Ερώτηση

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023 Προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη Θέμα: Κίνδυνος στην Παλαιά Εθνική […]