Αναζήτηση

Νίκος Δημητρόπουλος: Αιχμές για το βιολογικό της Άνω Χώρας

Ο Νίκος Δημητρόπουλος με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρεμβαίνει για την εξέλιξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού της Άνω Χώρας, μετά την πανηγυρική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής ότι αρχίζει η υλοποίησή του.

"Η άγνοια και οι καθυστερήσεις δεν μπορεί να εκλαμβάνονται ως επιτυχία ιδιαίτερα από ανθρώπους που έβλαψαν πολλαπλώς τον τόπο" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει στην παρέμβασή του ο Νίκος Δημητρόπουλος:

"Το έργο το ενέταξε ο Δήμος Αποδοτίας ολοκληρώνοντας τη διαδικασία κυριολεκτικά την 31/12/2010 και η απόφαση βγήκε το Μάρτη του 2011.

Ο κ. Μπουλές τότε δήμαρχος του Καλλικρατικού δήμου Ναυπακτίας είχε τη φαεινή ιδέα να σπάσει το έργο στα δύο, να γίνει το εύκολο κομμάτι των σωληνώσεων και τον βιολογικό να μην τον φτιάξει ποτέ και μάλιστα να απενταχθεί το έργο.

Ήρθε η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, με δυσκολία επανένταξε το έργο, η ΔΕΥΑΝ κατόπιν με πρόεδρο τον κ. Κοτρωνιά δεν επικαιροποίησε ποτέ την περιβαλλοντική μελέτη και έπρεπε να τρέξω μόνος μου λίγο πριν τις εκλογές του 2019 να εκδοθεί η άδεια και να πάρει το έργο το δρόμο για την υλοποίηση του.

Παρά ταύτα από το 2019 όπως γίνεται και στα υπόλοιπα ενταγμένα έργα καθυστέρησαν δραματικά, όπως και η ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς και η αποχέτευση Αντιρρίου.

Επομένως η άγνοια και οι καθυστερήσεις δεν μπορεί να εκλαμβάνονται ως επιτυχία ιδιαίτερα από ανθρώπους που έβλαψαν πολλαπλώς τον τόπο".

156 προβολές0 σχόλια