Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Νίκος Πλούμης: Μνημείο μικροψυχίας και μικροπολιτικής

Ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου με μία σκληρή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής που εκδόθηκε για την Ανάπλαση στην Αγία Παρασκευή.

«Ένα ακόμη δελτίο τύπου από τον Δήμο Ναυπακτίας μνημείο μικροψυχίας και μικροπολιτικής. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.


Στην προσπάθειά τους να μειώσουν το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και αλλά και στην αγωνία τους να εμφανίσουν επιτέλους κάτι, μιλάνε για "σημαντικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και κλήθηκαν να ξεπεράσουν", αλλά και "ριζικές αλλαγές" που έκανε η νέα δημοτική αρχή στην μελέτη έτσι ώστε να παρουσιάσει το έργο ως δικό της. Αλλά επειδή δεν τις αναφέρουν θα σας τις πω εγώ.


Οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αλλαγές που έγιναν στην αρχική μελέτη είναι η μείωση της πλακόστρωσης στην Ψαρρού και Μανασσή οι οποίες θα φτάσουν έως την Μπότσαρη ενώ στην αρχική μελέτη η πλακόστρωση έφτανε ως την Αποκαύκου! Αυτές ήταν οι "ριζικές αλλαγές" που έγιναν!


Συγκλονιστικές θα τις έλεγα.


Η δικαιολογία ήταν ότι δεν έφταναν τα χρήματα για την ολοκλήρωση της πλακόστρωσης. Η άποψη η δική μου είναι ότι ακούν πέτρα και τρέχουν μετά από το κάζο που έχουν πάθει στο λιμάνι.
283 προβολές
  • Facebook - White Circle