Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Ντίνος Τσουκαλάς: Αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα από επαγγελματίες λαϊκιστές

Σε χθεσινή ανάρτησή μας είχαμε δημοσιεύσει παρέμβαση του Ανδρέα Κοτσανά με την οποία παρουσίαζε την κατάσταση του δημοτικού σταδίου Αντιρρίου, όσον αφορά τον μή καθαρισμό του από τα χόρτα.


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς αναφέρει σχετικά ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων και της σφράγισης των αθλητικών χώρων ήταν αδύνατη οποιαδήποτε εργασία στους χώρους αυτούς.


Ο δήμος έχει προγραμματίσει τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των αθλητικών

χώρων και σε συνδυασμό με την άρση των περιοριστικών μέτρων τις επόμενες μέρες, θα ξεκινήσει άμεσα την πλήρη αποκατάσταση των χώρων αυτών.


Ταυτόχρονα ο αντιδήμαρχος με μια σειρά φωτογραφιών παρουσιάζει την εικόνα εγκατάλειψης του δημοτικού σταδίου Αντιρρίου που παρέλαβε η δημοτική αρχή.


Αναφέρει σχετικά:

«Η πλήρης εικόνα της εγκατάλειψης που μας παρέδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος στο Δημοτικό Στάδιο Αντιρρίου. Οι φωτογραφίες που για...ευνόητους λόγους φρόντισε ο ίδιος να μην αναρτήσει.


Αποδυτήρια και τουαλέτες με σπασμένες πόρτες, σκουριασμένα σκέπαστρα και κερκίδες, σπασμένα τέρματα, ξεχασμένα υλικά από την ανακαίνιση και όχι μόνο. Αυτά παραλάβαμε».


Και συνεχίζει:

«Η παρούσα δημοτική αρχή, παρά τη δύσκολη συγκυρία, συνεχίζει αταλάντευτα το έργο της αφήνοντας στην κρίση των δημοτών τους επαγγελματίες λαϊκιστές, οι οποίοι έχουν ανάγει σε επιστήμη την παραγωγή αντιπολιτευτικών πυροτεχνημάτων μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.


Μια συμβουλή. Ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας και μετά την κριτική. Μην προτρέχουμε, γιατί σκοντάφτουμε».175 προβολές
  • Facebook - White Circle